Otkrijte kako na novi način cijeniti hranu.
Hranu održite svježom to 2 puta dulje* i unaprijedite svoj stil prehrane uz Bosch sustav za vakuumiranje svježe hrane Fresh Vacuum System. Jednostavno svoje 2u1 Bosch ručno miješalo ili miješalicu u tren oka pretvorite u uređaj za vakuumiranje. Uz spremnike, vrećice i ToGo bocu za vakuumiranje za višekratnu upotrebu očuvajte ne samo ukus nego i teksturu te hranjive tvari vaših ostataka hrane i svježih sastojaka. Bosch sustav za vakuumiranje svježe hrane Fresh Vacuum System pomaže vam smanjiti rasipanje hranje dugotrajnijim održavanjem svježine hrane te otkriti nove mogućnosti za vaše kuhinjske rutine: kuhanje na sous-vide način, ukusnije i brže mariniranje, nova razina prethodne pripreme obroka i zamrzavanja za kasniju upotrebu. Saznajte kako tehnologija vakuumiranja i jedinstvene primjene mogu poboljšati vaše svakodnevno kuhanje.
Šta je vakuumsko zatvaranje?
Tehnologija vakuumiranja često se upotrebljava za pohranu suhih namirnica tijekom dugog vremenskog razdoblja - kao što su orašasti plodovi ili sušena riba. Kratkoročnije, vakuumsko zatvaranje i vakuumska pohrana također mogu produljiti rok trajanja svježe hrane. Zahvaljujući Bosch sustavu za vakuumiranje svježe hrane Fresh Vacuum System, sada je svima lakše nego ikada prije upotrebljavati vakuumsko zatvaranje i održavati voće i povrćesvježim do dva puta dulje*. Vakuumsko zatvaranje također pruža i druge prednosti: meso ili riba mogu upiti arome začina ili marinada znanto brže, a hranjive tvari i vlaga ne mogu izaći te se ne mogu razviti kristali tijekom zamrzavanja.
Kako djeluje vakuumsko zatvaranje?
Ukratko, vakuumsko zatvaranje znači uklanjanje kisika iz spremnika ili vrećica za vakuumiranje, što stvara uvjete ispod uobičajenog atmosferskog pritiska i hermetički zatvara sadržaj. Bez kisika, rast bakterija ili gljivica je ograničen, a tako se rok trajanja namirnica može produljiti. Uz Bosch sustav za vakuumiranje svježe hrane Fresh Vacuum System, sada je lakše nego ikada vakuumski zatvoriti svježu hranu ili ostatke: jednostavno stavite namirnice u paket, pričvrstite vakuumsku crpku na ventil na spremniku, uklonite zrak pritiskom na gumb i zatvorenu hranu pohranite za kasniju upotrebu.
DODATNI SAVJET:
Poboljšajte svoje svakodnevno kuhanje vakuumskom tehnologijom: sous vide, brže mariniranje, odmrzavanja bez smrzotina ili prethodna priprema obroka za cijeli tjedan.
Ručno miješalo, miješalo ili miješalica: odaberite svoj uređaj.
Očuvajte svoju dragocijenu hranu s našom dodatnom opremom za višekratnu upotrebu.
Spremnici za vakuumiranje.
Jednostavno očuvajte svoje omiljene sastojke u hladnjaku, zamrzivaču ili ostavi s našim spremnicima za vakuumiranje za višekratnu upotrebu. Izuzetno su otporni, izrađeni od tritana bez BPA, otporni su na mrlje i mirise, a mogu se upotrebljavati u mikrovalnoj pećnici i prati u perilici posuđa. Indikator vakuuma, birač datuma i kvačice omoguću savršen nadzor.
Vrećice za vakuumiranje.
Izrađene od izdržljivog materijala bez BPA, naše vrećice za vakuumiranje namijenjene su višekratnoj upotrebi i jednostavno se čiste u perilici posuđa. Hranu duže održite svježom, izbjegnite smrzotine i otkrijte kuhanje na sous-vide način.
Vakuumska boca ToGo.
Smoothiji i frapei odlični su između obroka, na poslu, u pokretu ili nakon tjelovježbe. S otpornom bocom ToGo od tritana bez BPA svoj svježi smoothie možete uzeti sa sobom kamo god išli. Ona je savršen suputnik za vaš aktivan dan.
Unaprijedite svoj stil prehrane poboljšanjem, a ne improvizacijom.
Bosch sustav za vakuumiranje svježe hrane Fresh Vacuum System omogućava vam otkrivanje novih načina poboljšanja svakodnevnog kuhanja. prethodno pripremite obroke i cijeli tjedan uživajte u ukusnim jelima, savladajte umjetnost bržeg mariniranja, savršeno kuhajte meso, ribu ili povrće na sous vide načina ili saznajte kako smanjiti rasipanje hrane jednostavnim koracima. Dopustite da vas naši savjeti i trikovi inspiriraju i istražite pogodnosti vakuumskog zatvaranja.
* pohranjene u vakuumskom spremniku i vrećicama u hladnjaku, u usporedbi s uobičajenim metodama pohrane bez vakuuma, istraživanje proveo neovisni laboratorij 09/2018, 6/2019 i 12/2019.