Povremeno trebate preurediti svoj hladnjak. Jer primjerice postoje mjesta u hladnjaku posebno pogodna za čuvanje jaja. Niste još čuli za to? Pročitajte „Organiziranje hladnjaka poput profesionalca” i kao pravi stručnjak odaberite pravo mjesto u hladnjaku za vašu omiljenu hranu kako bi još dulje ostala svježa.
Pečene slastice s velikim udjelom mlijeka kao što su kolačići treba držati u gornjem odjeljku hladnjaka. Isto tako, dimljenu ribu i dimljeno meso ne treba čuvati na vrlo niskim temperaturama i također ih treba čuvati u gornjem dijelu hladnjaka.
Sir i krem sir najbolje je čuvati u srednjem dijelu hladnjaka. Naš savjet: Izvadite sir iz hladnjaka 30 minuta prije obroka tako da može razviti savršenu aromu. Stručnjaci kažu da se litij-ionske baterije sporije troše ako se čuvaju u hladnjaku.
Staklenke koje su već otvorene najbolje je čuvati u donjem pretincu hladnjaka. Na hladnoj temperaturi također treba čuvati jogurt i vrhnje. Najbolje ih je čuvati u donjem pretincu hladnjaka. Ostatke hrane treba čuvati u hladnjaku dok se ne pojedu. Najbolje mjesto za pohranu je donji pretinac jer je temperatura tamo najniža.
Voće i povrće i dalje je živo čak i nakon berbe. Ispravnom pohranom sačuvat će se hranjive tvari, osobito vitamini. Boschev pretinac VitaFresh čuva važne vitamine i minerale mnogo dulje.
Svježe meso i ribu treba čuvati u vrlo hladnom pretincu za meso na dnu hladnjaka. Pametna tehnologija VitaFresh održava vašu hranu na savršenoj temperaturi.
Veliki pretinac za zamrzavanje omogućuje vam da jedete tek ubrano voće i povrće cijele godine. U pretincu Big Box čak ima dovoljno prostora za iznimno velike ili dugačke namirnice. Boschev domišljati sustav recirkulacije zraka NoFrost odvodi vlagu iz zamrzivača i sprječava formiranje naslaga leda.
Mlijeko je najbolje čuvati na vratima hladnjaka – po mogućnosti prema stražnjoj strani jer tamo je temperatura najpostojanija. Druga pića kao što su sok ili vino mogu se čuvati u odjeljku za boce u hladnjaku.
Središnji odjeljak na vratima najbolje je mjesto za čuvanje umaka, pekmeza, kečapa i senfa. Jaja se mogu čuvati ili na vratima hladnjaka ili u donjem odjeljku hladnjaka.
Maslac bi se trebao čuvati na gornjem odjeljku vrata jer tako ostaje hladan, no svejedno lako maziv.
Želimo prilagoditi našu internetsku stranicu vašim potrebama i željama. Potrebna nam je vaša pomoć oko toga, stoga vas molimo da odvojite minutu i ispunite kratku anketu. To će nam pomoći da našu internetsku stranicu učinimo boljom i transparentnijom.
Ako vam je potrebna pomoć pišite nam ili nas nazovite na 01/5520-888 .
Hvala vam!
Želimo prilagoditi našu internetsku stranicu vašim potrebama i željama. Potrebna nam je vaša pomoć oko toga, stoga vas molimo da odvojite minutu i ispunite kratku anketu. To će nam pomoći da našu internetsku stranicu učinimo boljom i transparentnijom.
Ako vam je potrebna pomoć pišite nam ili nas nazovite na 01/5520-888 .
Hvala vam!